Mar 8, 2009, 1:42 PM

На Йордан 

  Poetry » Love
706 0 6

И тази нощ луната ще погледна

и там ще видя твоя образ, знам.

Очите ти небесно сини

ще блестят,

както последния път,

когато те видях.

Лицето ти мило и нежно

ще сияе,

озарено от усмивка.

Такъв ще те запазя в сърцето си -

усмихнат, ведър и сияещ,

озарен от младата луна

и светъл като слънчев лъч...

 

Без теб животът ми е пуст,

без теб я няма красотата,

без теб я няма светлината,

без теб до мене - няма го животът!...

© Теодора Арнаудова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??