Mar 30, 2022, 8:44 PM

На Карина 

  Poetry
180 0 0

 

Очите твои ще целуна,

потапяйки се в твоя свят,
заспивай, не искам да те будя,
щом вън е още мрак.

 

Сънувай зелените поляни,
морета, планините и града,
към които ти ще тръгнеш утре рано,
и аз не мога да те спра.

 

Как бързо времето отмина, 
доскоро бях за теб света,
а днес съвети ти ми даваш прямо, 
и няма да ти противореча.

 

Порасна - когато те целувам,
неловко ти се чувстваш, знам,
така обичта ми, тя пътува,

към твоята, и става плам.

 

Знай, аз съм те родила,
и моя гордост ще си вечно ти,
майчината ми закрила,
и след моя сетен дъх
ще ти принадлежи.

© Румяна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??