Aug 17, 2007, 10:32 AM

На lunna_sianka 

  Poetry
1257 0 13

Бъди ми лунна пътека
в моя живот завинаги.
Бъди светлината в тунела,
когато съм отчаян и тъжен.

Бъди ми ангел-хранител,
дори понякога да съм лош със теб -
човек съм, обикновен и затова
не мога да съм съвършен.

Бъди ми спасение,
от лютата, омразна тъга.
Бъди ми спътник в живота,
моя неземна фея, моя жена!!!

© Момчил Минков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??