Feb 23, 2010, 9:56 AM

На Майстора и Маргарита 

  Poetry » Other
798 0 0

О, Михаил!
В нощта аз срещнах Майстора да скита
и търси свойта Маргарита.
А ти кажи ми
защо се влюбих в твоя Йешуа
и като полудяла всяка нощ
се взирам във луната.
И чувам Банга някъде да лае...
и моята душа покой не знае
че тъй копнее,
да открие нов свят -
по лунната пътека
с Него и с Пилат.

© Поля Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??