Dec 19, 2012, 7:23 PM

На моя страх! 

  Poetry
512 0 0

Късайки сините памуци на небето,

ме връщаш на земята!

Тъй жадно търсеща звездите!

И в опит да намеря изкуството,

се лутам сред люлки от лиани

и намирам себе си!

Защото когато съдник

съм самата аз,

имам нужда от тебе

да избистриш главата ми!

И като с чукове да набиеш

здравите мисли в съзнанието ми!

Защото ти си моят страх

и ме държиш на крачка от пропастта!

Пропастта на бездарието!

© Злори All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??