На моята песен и глас...
Защо?! Ами просто така! Няма защо...
Защото ти си този човек, в който откривам
красивото във всяка стъпка, буква и нота,
и защото само ти можеш да дариш
със съдържание хармонията на чувствата ми,
който се композират...
Защото ти си този човек, в който вярвам и се отразявам
и летя несломимо и задъхано към тази значима среща
наречена живот и защото в крилете ти само мога да вървя...
Защото ти си този човек, в който се откривам и очаквам
и намирам те, посрещам те в себе си...
всяка една секунда от пътя...
© Лили Вълчева All rights reserved.