Jul 14, 2015, 11:00 PM

На нея 

  Poetry » Love
471 0 1

Понякога съм блед и лаконичен
или с натрапчив вкус на меланхолия,
когато питаш още ли те обичам
на практика, не само на теория.

 

Ти често не получаваш отговор,
защото вътре в мене е тъмница.
Гримът е само за пред хората,
а спомените вечер в белезници.

 

Не вярвам в думи като копия,
нито в мимолетни обещания.
Половините са две и толкова.
Поотделно всяка е страдание.

 

В тишината често съм закотвен.
Понякога ми е удобна за укритие
на страха от онова последно „сбогом“,
което днес е влюбено „довиждане“.

© Станислав Димов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??