Aug 4, 2008, 6:21 AM

На оная с косата 

  Poetry
1009 0 6
Толкова силно те жадувам,
(че готова съм лудост да направя)
понякога си мисля, че сънувам
искам, но не мога аз да те забравя.
Ти си с нея и това ме подлудява
(гледам се и не мога да се позная),
че ще бъде дълго с теб, тя се заблуждава,
ето, още сега на "Вас" ще сложа края.
Тази моя обич болест е
и само ти можеш да ме излекуваш,
за трохички обич пак моля се,
още спомням си как целуваш...
За пореден път показваш ми вратата,
не искаш твоята любов аз да бъда,
с презрение разкъсваш ми душата,
друга си избрал за твоята съпруга.
Но мойта ревност излиза на дневен ред
и по пътя си всичко помита,
всичко ще направя тя да не е с теб...
(моята любов като ураган връхлита)
Не мога да намеря аз покой,
докато искаш тя да е до теб "Жената",
или ти ще бъдеш мой,
или на оная с косата!!!

© Ванеса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??