Apr 22, 2008, 6:34 PM

На прага 

  Poetry
486 0 5

На прага на съня

 

Стоя на прага на съня...

и не мога да прекрача...

Светлосенки от деня

в тъмнината

тихо плачат...

Чакат, искат ми покой,

или логично обяснение,

ала

виси животът мой

насред абсурдното безвремие.

Ще имам ли сили -

не знам,

но всеки ден се опитвам

някому нещо да дам,

за да мога

да се усмихвам...

© Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??