22 апр. 2008 г., 18:34

На прага 

  Поэзия
487 0 5

На прага на съня

 

Стоя на прага на съня...

и не мога да прекрача...

Светлосенки от деня

в тъмнината

тихо плачат...

Чакат, искат ми покой,

или логично обяснение,

ала

виси животът мой

насред абсурдното безвремие.

Ще имам ли сили -

не знам,

но всеки ден се опитвам

някому нещо да дам,

за да мога

да се усмихвам...

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??