Sep 15, 2011, 11:05 AM

На ръба 

  Poetry » Other
527 0 0

На ръба на вчерашния ден.

Когато си отива тихо твоят сън без стон.

На ръба на този бряг с другия.

Когато между пръстите ти се изплъзва цял един живот.

На ръба на синята забрава.

Когато трябва да разбиеш своите окови.

На ръба на бягството.

Когато се изправяш срещу всички.

Да търсиш своята единствена любов...

© Сиана Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??