Jan 23, 2008, 9:56 AM

На ръба 

  Poetry » Civilian
748 0 9
Цял живот съм на ръба.
Без пари, без собствен свят.
А работя, не мога да стоя,
раздавам се, за да съм богат.

Исках само да съм весел,
да не мисля хиляди неща.
Да не знам какво е да си бесен
и да посрещам с кеф нощта.

Но може би това ми е в кръвта.
Да не понасям да ме разиграват.
Да се дразня от това, да съм стръвта,
да мисля, че съм обичан,
а да ми се подиграват.
    23.01.08   гр.Горна Оряховица

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??