Feb 3, 2008, 10:32 AM

На сбогуване 

  Poetry » Love
540 0 4
 25.01.2008

 

Капки дъжд и галещи устни,

няколко минути кратки,

и болката преди да си отидеш...

 

Перон... и стъпки на раздяла...

Сбогуване, целувка...

Тъмнина, а после - края...

 

Махване за „Сбогом", лепкава мъгла...

Две сълзи отронени -

очите - търсещи в нощта...

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??