Oct 10, 2010, 5:45 PM

На себе си да обещая 

  Poetry
629 0 2

Прости, сърце - аз отново ти изневерих.

Раздадох те до край и всичките болки и лъжи простих.

А не трябваше - признай, не биваше отново да допусна

някой отнякъде с теб да си играй и за пореден път

до тебе да го пусна...

 

Прости, аз сега на теб и себе си ще обещая

да затворя всичките врати и на жалките илюзии да сложа края.

Ще заключа и душата си крехка, че току-виж -

и тя направила грешка.

 

Ще насъскам и разума - нека и той да знай,

че няма вяра непредадена

и само в приказките е щастливият край.

 

На себе си да обещая...

 

 

© Галина Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • много е хубаво и много истинско ... с доста смисъл и истина .. така е ..няма как да контролираме това.. но можем да се зашитим до някъде..поне да обещаем на себе си !
  • няма как да контролираме това, ех ,ако можеше ехе поздрави
Random works
: ??:??