Jan 25, 2014, 7:22 PM

На седмото небе 

  Poetry » Love
532 0 5

Промоция на седмото небе
е пуснал Бог сега - за двама,
почивка в необятното море -
със устни се отива само.

Хотелът ще е нашата мечта,
в която ни се сбъдва всичко -
красива вечност и легло-луна,
звезди, валящи романтично.

Куверта не купуваш със пари,
а с истинската обич във сърцето.
Не взимай бански – страхове, вини.
Побързай, че животи е заето...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??