Плът от моята плът.
Ти си по-светъл от мен.
Романтично-добър и различен.
Аз съм устните - ти си викът,
аз – потайната нощ, ти – красивият ден,
никак сякаш на мен не приличаш.
Кълн от моя живот.
Ти си чист, смел, любим.
Твоят блясък след мен ще остане.
От дървото ми ти си едничкият плод -
неделим, несравним -
затова с всяко свое дихание
ти изпращам любов
сила, дързост, кураж,
за да светиш, да грееш, да палиш
с порив яростен, искрен и нов.
На изкуството предан - вечен воин, верен страж -
изгори в него, без да се жалиш.
14.11. 2012 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
http://www.youtube.com/watch?v=IAWahRX1XsU
© Нина Чилиянска All rights reserved.