May 11, 2017, 11:23 PM

На свечеряване 

  Poetry » Other
396 1 1

На свечеряване 
сенките
не са по-дълги.
Едно е слънцето.
Но са по-тъмни
и леко изкривени.
От илюзии уморени
и някак прегърбени
жадуват 
да бъдат прегърнати.

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??