Oct 12, 2019, 7:54 AM

На светло 

  Poetry » Phylosophy
1271 0 0

 

Ти помниш ли 

Онази слънчева усмивка,

Която 

Счупи 

В летен ден ...?

 

Изпрати 

Хиляди 

Надежди 

Удави 

Детското- 

Сломен...

 

Ела и 

Тихичко помилвай 

Онази светлина 

Разкош ...

 

Която 

Ти раздаваше надежди - 

Издигна те 

До Бог

 

И после 

Ти разказа спомен

За нещото,

Което предстои 

 

Дали сега си толкова бездомен ,

 

Каквато аз съм , но без Ди...

© ДМ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??