Oct 29, 2010, 9:25 AM

На Теб! 

  Poetry
964 0 9

 

На Теб!

 

 

Ох,  омотах се, докато го напиша!!!

 

 

Щастие в радостта.

Хармония в мира.

Радост от удоволствието.

Доброта в баланса.

Мир в изобилие.

Истина в добротата.

Съчувствие в прошката.

Мъдрост в хармонията.

Прошка в истината.

Баланс в съчувствието.

Жизненост в щастието.

Удоволствие от мъдростта.

Изобилие от жизненост.

Смелост в любовта.

Надежда в смелостта.

Любов с надежда.

 

 

 

 

 

© Роберт Кулиани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??