На Теб!
Ох, омотах се, докато го напиша!!!
Щастие в радостта.
Хармония в мира.
Радост от удоволствието.
Доброта в баланса.
Мир в изобилие.
Истина в добротата.
Съчувствие в прошката.
Мъдрост в хармонията.
Прошка в истината.
Баланс в съчувствието.
Жизненост в щастието.
Удоволствие от мъдростта.
Изобилие от жизненост.
Смелост в любовта.
Надежда в смелостта.
Любов с надежда.
© Роберт Кулиани Всички права запазени