Nov 20, 2017, 1:36 AM

На теб.... 

  Poetry » Love
583 1 10

Сгряваш ме с усмивката,

с ведрите очи,

твойта добрина

просто ти личи.

 

Много път изминах,

много студ набрах,

толкова изстинах

само теб избрах!

 

Дълго все се лутах

в пътища безброй,

тежко бреме бутах

чак до пътя твой.

 

Не, не искам вече

да се губя, знай!

Нека пътя с тебе,

извървим до край!

 

 

© Nina Toshich All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??