Вече трудно е да крия
чувствата към теб.
Когато си до мен, мълча,
а сърцето ми крещи:
Обичам те!
Когато си до мен,
те гледам до насита.
Наслаждавам се на всеки
миг, когато си наблизо.
Знам, че да те имам е мечта.
Мечта, с която дишам и живея.
Знам, че да те обичам е болка.
Болка, която връща ме в реалността.
Реалността е... че колкото и трудно
да е, ще продължавам да мълча!
© Петя Димитрова All rights reserved.