Sep 25, 2006, 11:32 AM

На война 

  Poetry
539 0 5
Слънцето се скри,
веднага щом зърна твоето лице,
явно знаеше ,че буря ще се разрази,
дори мълния,че ще се разбеснее!
И избяга,скри се в небесата.
Останахме само аз и ти.
Навсякъде в миг почерня,
даже пистолети не ни раздадоха,
за да е по-лесна войната между нас,
а толкова е трудно да ти докажа,
че излишни и добре дошли в момента няма,
всичко явно ще е на живот и смърт-
и няма "против",и няма"въздържали се",
започват бесните нападки!
Докато единият се предаде,
или докато издържи,
но докато трае тази битка,
не ще изгрее вече Слънце!
Нима не разбираш ти?-
В живота има и невинни,
но виновни стават често,
заради незаслужената чужда вина!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??