Jul 22, 2018, 12:16 PM

Начин да избягаш от себе си 

  Poetry
175 1 1

Покръстиха ме!
Не боляло!
Пречистващо е!
Преобръщащо!
И обещаващо!

И зряло!
И отрезвяващо! 
Завършващо!

Изтриване
на евтин гланц!
Грундиране!
Гледжосване!

Прокарване
на пъстри четки
в лунен танц
по стъпалата
боси!

Освобождаване!
От рутина.
От имиджа.

И разприте.
От наслоено чувство за вина
Обезмасляване.
Израстване.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??