Aug 25, 2017, 11:31 AM

Надали 

  Poetry » Love
269 0 1

Минах от там и спомних си

двете липсващи дъски 

в оградата на твоя двор,

кокичетата цъфнали 

в тези твой градини 

с бели, китни и невинни цветове.

Помня тези празни мили

и отрупани със сняг полета,

в които моите чудеса се сбъдваха 

и срещаха се с твоите!

© Асен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??