Има и такива хора -
с лъчезарни, лазурни очи.
Те са моята опора
светла надежда в тежките дни.
Има и мечти такива,
дето от мрака извикват
светлина лъчиста жива -
бързо с нея очите ни свикват.
Има, има и любов-жарава,
която скрито въздиша,
но не забрава, ах, не забрава,
не спирам за нея да пиша...
04.04.2002 год.
© Мери Попинз All rights reserved.