25.09.2006 г., 12:40 ч.

надежда 

  Поезия
597 0 7



  

Има и такива хора -

с лъчезарни, лазурни очи.

Те са моята опора

светла надежда в тежките дни.

Има и мечти такива,

дето от мрака извикват

светлина лъчиста жива -

бързо с нея очите ни свикват.

Има, има и любов-жарава,

която скрито въздиша,

но не забрава, ах, не забрава,

не спирам за нея да пиша...

04.04.2002 год.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??