Dec 25, 2012, 7:34 PM

Надежда една 

  Poetry » Love
582 0 2

 

 

Само тя ми остана след любовта,

да сгрява мойто студено сърце.

Нея имам, тази надежда една

да се докосна до твойте ръце.

 

Надежда породена от дела

и чувства студени, замръзнали.

Надежда имам само една,

днес сълзи са я прегърнали.

 

Ти ще се върнеш някой ден,

за да докажеш, че и ти си обичал.

Че влюбен си бил някога в мен,

но дълго време си го отричал.

 

Надежда една, която да сгрява

студената, премръзнала душа.

Защото никога не се забравя

спомена, парещ от любовта.

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??