May 5, 2007, 2:41 PM

надежда (танка) 

  Poetry
518 0 7

 

 

плаха надежда

две приятелски ръце

сбъдва се мечта

бели гълъби летят

щастие в очи искри

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??