Apr 8, 2014, 8:37 PM

Надпреварата 

  Poetry » Phylosophy
359 0 0

Каква е тази надпревара
и този най-задъхан бяг?
Това във гроба ще ни вкара,
вместо до лилеен бряг!

Аз мисля, че това е лудост,
че всичко е Сезифов труд.
Човекът не е едно Чудо,
и е със Злото си прочут!

Затуй е тъй могъщо Злото!
И винаги тъй е било.
А отрочето Доброто
е все с наведено чело!

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??