Със мен ще живееш под стрес,
с милион и една изненади,
провеждам за нервите тест,
а после раздавам награди.
Сияеща сутрин ще стана,
с поклон ще сервирам кафето,
красива с прозрачна премяна,
ще вляза направо в сърцето ти.
Усмихнат, отпиваш със радост,
но нещо изпяваш бемол,
и вместо очаквана сладост,
кафето ти трови от сол.
И скачаш със лъвски подскоци,
кафето държейки в ръце!!!
И май ще провеждаш уроци!?
Изливаш го в мойто вратле.
Смехът ми разбужда деня ти,
сърдит си отчайващо сладък,
наградата грабва жена ти,
целувки с любов... до припадък.
© Неземна All rights reserved.