Oct 18, 2009, 3:35 PM

Най-черното черно 

  Poetry
581 0 5

в най-черното черно облечена

следобеден чай си налива
и бисквитка отхапва
до масата с бяла покривка
е седнала - милата -
маргаритки се смеят във вазата

в най-черното черно облечена

тя се задъхва -  пуши по много
а е вредно за здравето
кожата се спаружва
чаят изстива
и Той  закъснява отново

в най-черното черно облечена
душата празнува

5 o'clock e

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??