в най-черното черно облечена
следобеден чай си налива
и бисквитка отхапва
до масата с бяла покривка
е седнала - милата -
маргаритки се смеят във вазата
в най-черното черно облечена
тя се задъхва - пуши по много
а е вредно за здравето
кожата се спаружва
чаят изстива
и Той закъснява отново
в най-черното черно облечена
душата празнува
5 o'clock e
© Иванка Гичева Всички права запазени