Feb 13, 2008, 4:51 PM

Най-голямата от всички си остава любовта 

  Poetry » Love
896 0 1
 

Най-голямата от всички си остава ЛЮБОВТА

 

Любовта е песен, любовта е стих,

любовта е порив на сърцето тих.

 Любовта - копнеж неизразим,

 тъй приятен, тъй простим и необясним.

 

 Любовта е като слънцето над нас изгряло,

 любовта е огън, що пояжда твойто тяло.

 Любовта е океан безкрай,

 любовта за мен е рай.

  

Любов без граници и без предел.

 Любов е, когато на някой сърцето си превзел.

 Любовта прощава завист и обиди.

 Тя е всеотдайна, нищо не и свиди.

 

 Защото тези трите останаха:

 вярата, надеждата и любовта.

 Ала най-голямата от всички,

 си остава само тя -ЛЮБОВТА.

© Христина Семовска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??