Mar 17, 2008, 10:09 PM

Най-страхотният ден 

  Poetry » Love
696 0 0
 

Събудих се, отчаяна от сивото ежедневие.

Мислех, че ме очаква същото всекидневие.

Станах и се оправих без желание,

сякаш съм в изгнание.

 

Излязох от вкъщи разочарована.

Знаех, че като се върна, ще съм уморена.

Живеех като по инерция,

това щеше да е поредният скучен ден.

 

Просто един ден, започващ като всеки друг,

просто едно момче, като всички други...

Тогава той се обърна, спря дъха ми,

в миг блокира всичко в мен!

 

Не знам какво точно е това,

не се е случвало преди.

Но таз усмивка сладка

оставя в мен парещи следи.

 

Виждам, очите му следят ме,

погледът му среща моя.

Ах, вече всичко зная,

връзка между нас се появи.

 

Щеше да е поредният скучен ден,

                                                 но е най-страхотният за мен!

 

© ТаФи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??