Apr 10, 2013, 8:27 AM

Накрая 

  Poetry » Love
362 0 2

Аз не мога да те срещна,

ти не можеш.

Само знам, че е гореща

твойта кожа.

 

Нощем зарад теб будувам,

денем крея.

И наяве те сънувам.

Ще изтлея.

 

Знак стори ми, пожелай ме -

ничком моля.

А пък после подиграй ме -

твоя воля.

 

Само ден да бъда с тебе,

все мечтая.

Ти да си ми орис, жребий

най-накрая.

 

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??