Разперѝ срещу слънцето длани -
с изпънати пръсти - един до друг сбрани! -
Ще видиш кръвта си - отвътре да блика -
искряща и пỳрпурна!
Ще видиш отвътре душата си -
лỳмнала, ỳстремна!
Ще видиш и мен, щом се взреш -
стига сàмо да можеш да гледаш настойчиво…
и да ми вярваш!…
.......................................................................................
Аз …
Срещу слънцето длани разперих
и през тях
теб видях…
теб намерих!…
© Стоян Минев All rights reserved.
Довереница,koli4a!
Аз...
Срещу слънцето длани разперих
и през тях
вас видях...
вас намерих!...
!