Sep 11, 2020, 9:09 AM

Намиране 

  Poetry
347 0 2

всеки скитник
си търси

къщата
разпилян
и изтъркан
същата
да го срещне

вратата
скърцаща

та дори

изгорял
до кост

спъващ се

непрокопсаникът му 

пак завръща се

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??