Nov 1, 2013, 11:05 PM

Напред 

  Poetry » Other
374 0 0

Напред

 

Отворих таз кутия на Пандора,

не знам сега какво да сторя.

Да се опитам пак да я затворя

или напред да продължа.

 

Човечеството движено е вечно

от любопитство безконечно

и явно аз ще продължа

през таз отворена врата...

© Милена Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??