Dec 18, 2019, 11:44 PM

Напред! 

  Poetry » Civilian
801 0 0

Напред, народе бедни,

против юнашките цени,

що ти натрапват "лидери" вредни,

каквито няма в нормалните страни.

 

Данъци, сметки вдигат,

а дали можем да ги платим -

"не се сещат" да ни питат,

като ги избрахте, ще ги търпим.

 

Ще си отвориш ли очите

срещу тоя произвол,

или пак ще си дадеш парите,

а за тях кандидати има бол.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??