18.12.2019 г., 23:44 ч.

Напред! 

  Поезия » Гражданска
793 0 0

Напред, народе бедни,

против юнашките цени,

що ти натрапват "лидери" вредни,

каквито няма в нормалните страни.

 

Данъци, сметки вдигат,

а дали можем да ги платим -

"не се сещат" да ни питат,

като ги избрахте, ще ги търпим.

 

Ще си отвориш ли очите

срещу тоя произвол,

или пак ще си дадеш парите,

а за тях кандидати има бол.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??