Sep 30, 2011, 8:37 AM

Напук 

  Poetry » Phylosophy
777 0 0

                                                  Н А П У К

 

                                     Когато във тръпно очакване,

                             

                                     след дълъг, нелек маратон,

     

                                     вместо достойна награда,

                             

                                    ехидно ти хвърлят лимон,

 

                                     вземи го - направи лимонада

      

                                    и  благодари със поклон!

                            

                                    Защото БОЕЦ си, приятелко!!!

           

                                    Пък те чака и друг маратон...

© Гени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??