Sep 10, 2009, 10:55 AM

Нар 

  Poetry
1027 0 12

Кога съм минал - не разбра в съня си.

Искрите във очите ти лудуват.

Прегръщайки отстъпваше срамът ти.

Прекрасно е, дори насън, да бъдеш влюбен.

 

Мечтаеш ме, а искаш на мига.

Не можеш да живееш без видения.

Целуваш ме, защото ме позна.

Безплътно ме обичаш, а си тленна.

 

Дълбоко вътре пламък си и носиш

червена жар. Разливаш се в искри.

Сърцето ти ме иска. Зов си.

Разрязан нар. Кървящо. И тръпчи...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??