Apr 10, 2010, 3:47 PM

Наранена 

  Poetry » Love
911 0 2

Обичах те и бях тъпа,
и обичта ми, толкова голяма,
е била сляпа.
Всичко превърна се в измама.

Безумно беше твоето поведение,
а мина с теб толкова време.
Никога не те интересуваше моето мнение
и така силно болеше ме.

При всяко пълнолуние
за тебе мислех аз.
Както морското силно вълнение -
тъй тежко минаваше всеки мой час.

Пепелникът е пълен с изпушени цигари -
толкова нервнa мe направи ти.
А любовта ти не спира да ме пари,
но в сърцето все още си само ти.

След твоето лошо предателство
денят ми стана безразличен.
Ти беше цялото ми богатсво
и светът без теб е много по-различен.

И когато си замина,
животът ми превърна се в ад.
Откакто те няма, толкова време мина,
без теб маската не свалям, сякаш живея в парад...

© Кеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??