Mar 17, 2010, 8:13 PM

Нарисувай ми дъга 

  Poetry
2138 0 13

Нарисувай ми дъга

Нарисувай я с ръка

Вътре в душата

Вкарай цвят и светлината

Нарисувай ми

Изгрев красив в очите

Огън буен  в мечтите

Загуби ме

И ме намери

Нарисувай ми звезди

Сладък плод за устни

Ако може ми сложи

Аромат на цвете

В тялото вгради

За сърце

Сложи звънче

С любов ме само облечи

Дихание от цвят дъхни

Сила - дъгата за да полети

В небето цветна да цъфти

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??