17 мар. 2010 г., 20:13

Нарисувай ми дъга 

  Поэзия
2183 0 13

Нарисувай ми дъга

Нарисувай я с ръка

Вътре в душата

Вкарай цвят и светлината

Нарисувай ми

Изгрев красив в очите

Огън буен  в мечтите

Загуби ме

И ме намери

Нарисувай ми звезди

Сладък плод за устни

Ако може ми сложи

Аромат на цвете

В тялото вгради

За сърце

Сложи звънче

С любов ме само облечи

Дихание от цвят дъхни

Сила - дъгата за да полети

В небето цветна да цъфти

© Любомир Деничин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??