НАРИСУВАЙ СНЕЖИНКА
Нарисувай снежинка,
нарисувай ми две,
как тихо се смеят
върху детско носле.
Как протягат ръчички
и се чудят защо
Господ рони трохички,
сее снежно брашно?
02.02.2012 год.
© Радка Миндова All rights reserved.