4.02.2012 г., 0:55 ч.

Нарисувай снежинка 

  Поезия » За деца
1359 0 34

 

НАРИСУВАЙ СНЕЖИНКА

 

Нарисувай снежинка,

нарисувай ми две,

как тихо се смеят

върху  детско носле.

 

 Как протягат ръчички

 и се чудят защо

 Господ рони трохички,

 сее снежно брашно?

 

                                                       02.02.2012 год.

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??