Oct 25, 2015, 1:59 AM

Наш Боко 2 

  Poetry » Humour
263 0 0

Събра се Банкя на мегдана.

Най-"личният" плод в бостана

пое държавното кормило

в отечеството мило.

Първо беше в "партията наша",

после каза:"Тя е ваша."

Насочи се по пътя лесен -

представи се за десен,

а пъпеш с дълги ушички

подслушваше всички.

Народът от властта ги изрита,

после пак партията им избра...защо, питам!?

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??