Нашите гори - ограбени,
нашите жени - продадени,
нашата природа - разрушена,
нашата литература - неоценена,
нашата история -забравена,
нашето изкуство - ненужно,
нашата система - прогнила,
нашите политици - деградирали,
нашият народ - манипулиран,
нашият морал - изчезнал,
нашето достойнство - накърнено,
нашият срам - вечен,
нашият народ - потурчен,
нашата България вече не е наша!!!
© Даяна Кирилова All rights reserved.
Браво, миличка!!!6+